Kapcsolat

Rólunk

Hübner-H Kft. a Palotás- Mix Kft. jogutódjaként kiváló minőségű gumikeverékeket kínál szinte minden alkalmazási területre, különösen a közlekedéstechnika, mint a sínen közlekedő járművek, buszok, reptéri rendszerek, autók, haszonjárművek, harmonikák, járműcsuklórendszerek, rugalmas átjáró- és ablakrendszerek területén.

Tovább

Cégünkről

1997

Társaságot 1997. április 1-vel alakította az „Új Tavasz” Mgtsz. Az addigi melléküzemágban végzett gumivulkanizálást folytattuk tovább.

2000 - 2001

Elindítottuk a belső keverőgépet a tevékenységünkhöz szükséges keverék előállítására

2003
 

Új tulajdonos került a társaság élére, Dr. Palotás László személyében.

2007 -
2012 -

A németországi Hübner Gmbh. (www.hubner-group.com) megvásárolta.

2012 - 2014

1.800.000 € értékben történt fejlesztésnek köszönhetően készült el az új gyártócsarnokunk, iroda és raktárépületünk. A technológiai fejlesztések eredményeképpen egy egészségesebb, kulturáltabb munkahelyen végezhetik kollégáink a napi munkát, illetve tölthetik el a munkaközi szünetet.

Termékeink

Az alábbi típusú kaucsuk keverékeket gyártjuk fekete és színes változatban a vevői igényeknek megfelelően:

NR Természetes kaucsuk alapú keverékek
EPDM Etilén-propilén-terpolimer kaucsuk alapú keverékek
NBR Butadién-akrilnitril kaucsuk alapú keverékek
CR Kloroprén kaucsuk alapú keverékek
BR Butadién kaucsuk alapú keverékek
FKM Fluor kaucsuk alapú keverékek
NR-BR
NR-SBR
NR-IR
Természetes kaucsuk és általános rendeltetésű műkaucsukok társításával készülő keverékek
SBR Sztirol-butadién kaucsuk alapú keverékek
IIR Izobutilén-izoprén (butil) kaucsuk alapú keverékek
HNBR Hidrogénezett akrilnitril-butadién kaucsuk alapú keverékek
CSM Klórszulfonált polietilén kaucsuk alapú keverékek

Értékeink

Hübner értékek

  1. Nyitottság és befogadó készség
  2. Bizalom és tisztelet
  3. Egyenlő bánásmód
  4. Segítőkészség
  5. Szerénység
  6. Megbecsülés
  7. Átláthatóság
  8. Összhang

A tulajdonos, Reinhard Hübner úr számára a Hübner Értékek egy fontos téma, hiszen ez a 8 érték is tükrözi, hogy kik vagyunk mi és mit képviselünk. Mindazon értékek, amelyeket cégünk az elmúlt években képviselt, a jó együttműködés alapjait képezik. Ezek az értékek teremtettek számunkra kiváló piaci helyzetet, jó hírnevet és a mai napig tartó közös sikert. Számos érték közös munkánk eredményességének alapját képezi és hozzásegít céljaink eléréséhez, annak ellenére, hogy gyakran közvetve de mégis magától értetődően jelen van cégünk életében. Ideális magatartásmintaként megfelelő iránymutatást nyújtanak számunkra számos döntés- illetve konfliktushelyzetben.

Mind a 8 értékhez párosul egy-egy mottó és leírás, melyet a füzet is tartalmaz. Azért fontos az, hogy most említést tegyünk róla, mert ez egy cél, melyhez mindenkire szükségünk van. Ez természetesen egy irányvonal, és törekednünk kell ennek megvalósítására. Nem csak azért mert ez egyfajta elvárás, hanem azért is, mert mindenkinek érdeke kell hogy legyen egy olyan közösségben dolgozni, ahol mind szakmai mind érzelmi szempontból kamatoztatni tud valamit.

Ami szerintünk motiváló lehet, hogy a kommunikációt és a csapatszellemet erősítsük. Ezért is próbál cégünk segítséget adni ebben különböző programok és rendezvények szervezésével.